Írjon nekünk!
Írjon nekünk!

Bérmunka

Csomagolástechnikai bérmunkák végzése és kézimunka igényes termékek végszerelése.

Csomagolástechnikai megbízások bérmunkában történő végzését is vállaljuk. Bérmunka esetén a munkavégzés jellemzően az előre meghatározott díj ellenében a megrendelő utasításai és átadott mintái alapján történik.

A munkavégzés befejezésekor az elkészült felkész- vagy termék továbbításra kerülhet a megrendelőnek vagy más személy részére egy további munkafázis elvégzése céljából, illetve lehetséges a félkész- és késztermék kérésre és külön díjazás ellenében történő tárolása vagy a megrendelő nevében és javára történő értékesítése.

Tevékenységeink

Munkatársaink jellemzően a következő feladatokat végzik bérmunkában a partnereink részére: automata stancolás B/1-es méretig, tégely stancolás B/0-ás méretig, hengerstancolás, kézi és gépi ragasztás, bígelés, dombornyomás, fényes és matt fóliázás B/1-es méretig, formaritzelés, kasírozás, perforálás, szitázás és vágás 1300 mm szélességig.

Előzetes egyeztetés szerint megszervezzük az általunk bérmunkában előállított félkész- és késztermékek rendeltetési helyre történő szállítását is.

Lépjen velünk kapcsolatba

Név

Telefonszám

E-mail

Tárgy

Üzenet

Kérjük, írja be a fenti CAPTCHA kódot!