Írjon nekünk!
Írjon nekünk!

Hullámkarton feldolgozás

A hullámkarton általában megfelelő válasz a legtöbb iparág termékeinek alapvető csomagolástechnikai kérdéseire.

Széles körben történő felhasználhatósága miatt a hullámkarton lemez a csomagolástechnika egyik legelterjedtebb alapanyaga. A hullámkarton általában megfelelő válasz a járműipar, az elektronikai ipar, az egészségügyipar, az élelmiszeripar, a kereskedelem és számos egyéb ágazat termékeinek alapvető csomagolástechnikai kérdéseire.

Megoldásaink

Különböző méretű, anyagminőségű, ellenálló képességű és színű hullámkartonból készült ipari csomagolástechnikai termékeket kínálunk a legkülönfélébb ágazatok szereplőinek. Ipari csomagolástechnikai megoldásaink védelmet biztosítanak a termékek gyártásának összes szakaszában, valamint a félkész termékek gyártás során történő mozgatása és raktározása, továbbá a késztermékek raktározása és szállítása során. Nagy teherbírású és térfogatú hullámkarton csomagolásaink, valamint raklappal egybeépített dobozaink a körülményektől függően lehetővé teszik, hogy a jóval drágább puhafa és rétegelt fa csomagolóanyagokkal szemben költséghatékony alternatívát jelentsenek a partnereink számára.

Különböző szállítási és anyagmozgatási hullámkartonból készült csomagolásokat kínálunk a járműipar, az elektronikai ipar, az egészségügyipar, az élelmiszeripar, a kereskedelem és egyéb ágazatok félkész- és késztermékeivel kapcsolatos logisztikai feladatok megoldásához.

Az általunk kínált gyűjtőcsomagolások azonos vagy hasonló termékek ömlesztett szállítására alkalmas csomagolástechnikai megoldások. Hullámkarton gyűjtődobozaink különböző anyagminőség és teherbírás szerint készülhetnek és egyedileg konfigurálhatóak a szükséges feliratokkal, logókkal és jelölésekkel ellátva. Hullámkarton tálcáink elsősorban az élelmiszeripari és vegyipari késztermékek költséghatékony és méretgazdaságos szállítására alkalmasak, de megoldást kínálnak az áruk raktározásában és a közvetlen értékesítésben is.

Kiskereskedelmi csomagolástechnikai megoldásainak célja a vásárlói döntés befolyásolása és az értékesítés elősegítése, valamint az információk irányított átadása a vásárlók felé. Asztali és polcrakész kínálóink figyelemfelkeltő megoldást kínálnak a kis helyigényű termékek kihelyezésére. A szakembereink által előállított egyedi tervezésű display olyan látványos prezentációs eszköz, amely bemutatja az értékesíteni kívánt terméket, reklámfelületet biztosít a márkának és lehetővé teszi, hogy a vásárló közvetlenül kiszolgálja magát, így elősegítve az impulzusvásárlást. A megállító táblaink a kiskereskedelemben is érdekelt partnereink számára készülő olyan kül- és beltéri POS eszközök, amelyek célja az arra haladók figyelmének felkeltése, informálása és vásárlásra ösztönzése.

A védőbetétek és párnázó anyagok megfelelő megoldást jelenthetnek a törékeny vagy feltöltődésre hajlamos elektronikai termékek szállítására és raktározására. A védőbetétek és párnázó anyagok kiváló kiegészítői lehetnek az ipari és logisztikai csomagolástechnikai termékeinknek.

Lépjen velünk kapcsolatba

Név

Telefonszám

E-mail

Tárgy

Üzenet

Kérjük, írja be a fenti CAPTCHA kódot!