Írjon nekünk!
Írjon nekünk!

Kartonplaszt feldolgozás

Széles körű felhasználhatósága és számos előnyös tulajdonsága miatt a kartonplaszt általában megfelelő válasz a bonyolultabb csomagolástechnikai igényekre.

A kartonplaszt csomagolás egyedi méretre és igényre szabható, illetve számos belső elválasztó vagy védőelem elérhető. A kartonplaszt csomagolás továbbá erős és ellenálló, ezért hatékonyan védi a terméket, hosszú élettartamú és többször felhasználható, nedvességálló, rozsda- és rothadásmentes, valamint könnyen tisztítható.

A kartonplaszt a teherbírása, könnyű kezelhetősége és ellenálló képessége miatt számos esetben kiváló alternatívát jelenthet a fa alapú csomagolástechnikai termékekkel szemben. A kartonplaszt 100%-ban újrahasznosítható, ezért környezetbarát.

A kartonplaszt csomagolástechnikai termékeinket a csomagolástechnikában vezető világvállalatnak számító DS Smith Szlovákia hivatalos magyarországi partnereként kínáljuk ügyfeleinknek.

Megoldásaink

A kartonplaszt lemezek közös jellemzője, hogy könnyű, tartós és szilárd csomagolástechnikai termékek, ezért széleskörűen felhasználhatók. Kartonplaszt lemezeink számos konfigurációban elérhetőek.

A kartonplaszt lemezek felhasználásával a vevői igények alapján kialakított olyan dobozok, tálcák, belső elválasztók és védőelemek, valamint egyéb egyedi csomagolástechnikai megoldások lehetségesek, amelyek egyutas és többutas szállításra is alkalmasak, egyedi dizájnnal rendelkeznek, illetve más anyagokkal és termékekkel is kombinálhatóak.

A konténereink elsősorban közepes és nagyobb tömegű termékek szállítására és tárolására alkalmas megoldások, amelyek közös jellemzője a jó kezelhetőség és a hosszú élettartam. A konténereink különböző rekesztékek, bélések, zárak és egyéb megoldások segítségével egyedi igényekre szabhatóak.

Lépjen velünk kapcsolatba

Név

Telefonszám

E-mail

Tárgy

Üzenet

Kérjük, írja be a fenti CAPTCHA kódot!