Írjon nekünk!
Írjon nekünk!

Rólunk

A Közép-dunántúli régió egyik vezető csomagolástechnikai szereplőjeként szokásosan előforduló és egyedi igényekre szabott csomagolástechnikai megoldásokat kínálunk a partnereink részére.

A StancPack elsősorban sztenderd és egyedi igényekre szabott ipari csomagolóanyagok gyártására szakosodott. Főbb üzleti tevékenységeink a hullámkarton feldolgozás, a kartonplaszt feldolgozás, a tömör polimer csomagolástechnikai termékek javítása és forgalmazása, különböző csomagolástechnikai bérmunkák végzése és kézimunka igényes termékek végszerelése, valamint magas hozzáadott értékű export termékek összeszerelése.

Célunk, hogy partnereink részére komplex csomagolástechnikai megoldásokat nyújtsunk. A StancPack a one-stop-shop elvet vallja, ezért a különböző csomagolástechnikai termékek és megoldások széles körben elérhetőek nálunk. Ügyfeleinket a tatabányai központban található gyártóbázisából, valamint a Székesfehérváron működő telephelyről szolgáljuk ki. A cég működését 40 munkatárs és együttműködő partner segíti.

A StancPack rendelkezik a működéshez szükséges fontosabb tanúsítványokkal és minősítésekkel, stabil pénzügyi háttere és tulajdonosi struktúrája van, valamint kiterjedt alvállalkozói kapcsolatot tart fent egyes egyedi ügyféligények kiszolgálása céljából.

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan vezető csomagolástechnikai vállalatok magyarországi képviselői és disztribútorai vagyunk, mint a DS Smith Szlovákia és az AUER Packaging.

Lépjen velünk kapcsolatba

Név

Telefonszám

E-mail

Tárgy

Üzenet

Kérjük, írja be a fenti CAPTCHA kódot!